Om Sarab Entreprenad AB

Om Sarab Entreprenad AB – Vi stambyter Stockholm

Sarab Entreprenad AB är företaget som står bakom denna webbplats. Här erbjuder vi den största svenska informationskällan rörande stambyte. Begär Offert stambyte direkt via oss!

Sarab Entreprenad AB grundades 2009 och är idag en av de mest kända byggentreprenörenrna i Stockholm med omnejd. Detta både när det gäller mindre renoveringar av badrum till kompletta traditionella stambyten och även nyproduktion av hela fastigheter. Här har vi satsat på ett komplett koncept som skapar ett arbetssätt där vi hela tiden samarbetar nära med våra uppdragsgivare. Sarab Entreprenad erbjuder idag kompletta traditionella stambyten med kvalitetssäkring och kvalitetsgaranti utan att anlita underentreprenörer.

Med många års erfarenhet gällande allt från planering och konsultation till det fysiska byggarbetet skapar Sarab ett komplett koncept. Här finner du alltid det rätta valet av en totalentreprenör som sätter generalentreprenad i centrum och alltid tar sitt ansvar för varje avslutat stambyte.

När du anlitar oss får du alltid ett stambyte med hög kvalitet och garanti. Detta finns det redan många som har fått uppleva. Vi har erfarenheten av över 1500 badrumsrenoveringar med gott resultat kopplade till stambyte. Välkommen med ditt stambyte till Sarab Entreprenad AB.

Med det sagt kan vi erbjuda alla ett komplett koncept inom området stambyte där de slipper fördyrande mellanhänder. Detta samtidigt som det enbart finns en part att kontakta med alla frågor som uppkommer under ett stambyte. Vi erbjuder kompletta stambyten med kombinerade renoveringar eller rena stambyten med enbart badrumsrenovering.

Du väljer själv hur du vill göra just ditt projekt så kostnadseffektivt som möjligt. Vill du inte utföra planeringen, kan vi också stå till tjänst redan från start med fastighetskonsult, planering, organisering samt det fysiska arbetet fram till avslutat projekt.

Sarab Entreprenad AB

Begär Gratis offert på Stambyte

Vi erbjuder kostnadseffektiva stambyten med hög kvalitet

Dags att byta stammar? Har läckagen ökat? Risk för stora skador? Begär offert och gratis rådgivning innan kostnaderna ökar. Vi är experter på stambyte.

Begär Offert